haber

Başkan Bozbey, Ayvaköy sakinleriyle buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada projesi kapsamında makamını Nilüfer’in Ayvaköy Mahallesi’ne taşıdı. Sabah saatlerinde Başkan Burada karavanıyla Ayvaköy Mahalle Meydanı’na gelen Başkan Bozbey, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Başkan Bozbey ile görüşen Mahalle Muhtarı Nuri Ceylan Bozbey’den Ayvaini Mağarası’nın turizme kazandırılmasını isterken, Mustafa Bozbey de çevre ve doğa dernekleriyle yaptıkları görüşmeler sonucunda Ayvaini Mağarası’nın doğal olarak kalması şeklinde bir görüş oluştuğunu söyledi. Mağaranın doğal kalması için yapmayı planladıkları merdiven projesini de iptal ettiklerini kaydeden Bozbey, Mahalle Muhtarı Nuri Ceylan’ın talebini yeniden değerlendireceklerini ifade etti.

 

En büyük sorun ulaşım

Ayvaköy Mahallesi kadınları da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i karavanda ziyaret etti. Kadınlar, Başkan Bozbey’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederken en büyük sıkıntılarının ulaşım olduğunu söyledi. Sorununun çözülmesi için gerekli başvuruları yaptıklarını belirten Ayvaköy Mahallesi sakini kadınlar Başkan Bozbey’den bu konuda destek istedi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Nilüferlilerin her konuda eşit hizmet alabilmesi için çalıştıklarını ifade ederek amaçlarının tüm Nilüfer’i gülümsetmek olduğunu vurguladı.

 

Fethiye İdman Yurdu’ndan Bozbey’e ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Ayvaköy Mahallesi sakinleriyle yaptığı görüşmelerin yanı sıra günlük randevularını da Başkan Burada Karavanı’nda kabul etti.  U-14 Türkiye Şampiyonası’nda bin 227 takım arasından Türkiye İkincisi olan Fethiye İdman Yurdu futbol takımı da ikincilik sevincini Ayvaköy Mahallesi’nde Bozbey ile paylaştı. Başarılı sporcuları tek tek kutlayan Başkan Bozbey, “Sizlere bu sevinci bize yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Sizin Bursaspor ve yabancı ülkelerdeki büyük takımlarda oynamanızı arzu ediyorum. İnanıyorum ki bu başarılarınız eğitim yaşamınızda da devam eder” şeklinde konuştu.