Başkan Bozbey belediye personelini dinledi

Kurum personelinin motivasyonunu artırmak ve kurum içi iletişimi güçlendirmek için öğle yemeklerinde farklı bir müdürlükten personeli makamında ağırlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey bu kez de Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde Başkan Bozbey’in makamında gerçekleşen yemeğe Başkan Bozbey’in yanı sıra eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal ile İnsan Kaynakları Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz da katıldı.

Bugüne kadar 15 müdürlükten toplam 130 personelle öğle yemeğinde buluşan Bozbey, iç iletişim ve vatandaş ilişkilerine dikkat çekti. Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün kurum için önemine vurgu yapan Bozbey, “Belediyemizin harcamalarında ve ihtiyaçlarında önemli bir müdürlüğün personelisiniz. Harcama ve ihtiyaçların karşılanma noktasında bugüne kadar belediyemiz ve kamu çıkarlarını ön planda tuttuğunuz için de sizlere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Yemek sonunda Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli Nebahat Yılmaz, kendi çizdiği Atatürk portresini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e armağan etti.