haber

Başkan Bozbey’den AA’ya Hayırlı olsun ziyareti

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürü Zafer Akpınar’ı Bölge Müdürlüğü’nde ziyaret etti. Göreve yeni atanan Akpınar’a çalışmalarında başarılar dileyen Bozbey, Nilüfer Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenecek olan “sessiz yürüyüş”e davet etti.

 

Tüm basın çalışanlarının Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Başkan Bozbey, “Tüm halkımızı yarın gerçekleşecek olan Cumhuriyet yürüyüşüne davet ediyorum. Halk olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sahip çıkmalıyız. 60 bin civarında bayrak dağıttık. Tüm halkımızın evlerini bayraklarla donatmalarını istiyoruz. Cumhuriyet barış, demokrasi, özgürlük demektir. Huzurlu, çağdaş bir yaşam için Cumhuriyet’e sahip çıkmalıyız” dedi.

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürü Zafer Akpınar da Başkan Bozbey’e teşekkür etti.

 

Başkan Mustafa Bozbey, Doğan Haber Ajansı Bursa Temsilciliğini de ziyaret ederek,  Bursa Temsilcisi Fuat Kars ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi. Çalışmalarında başarılar dileyen Bozbey, DHA personelini de 29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşü’ne davet etti.