Başkan Bozbey’den Emniyet Müdürü Yıldız’a ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Adil Kayaoğlu ve Yalçın Işıkyıldız ile birlikte, İstanbul Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’ndaki Başmüfettişlik görevinden Bursa İl Emniyet Müdürü olarak atanan Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Yeni görevinde Yıldız’a başarı dileklerinde bulunan Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin Emniyet Müdürlüğü ile örnek projelere imza attığını söyledi. Bozbey, “Bisikletli Polis” uygulamasının da diğer kentler tarafından örnek alındığını belirtti.

Güven içerisinde yaşamanın emniyet birimlerinin aldığı tedbirlerle mümkün olduğunu ifade eden Bozbey, “Ortak projeler gerçekleştirerek bu huzur ve güven ortamını daha iyi şekilde sağlayacağız” dedi.

Bursa Emniyet Müdürü Yıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentin huzuru için çalıştıklarını ifade etti.

Ziyaret sonunda Başkan Bozbey, Yıldız’a Nilüfer Belediyesi personelinin  “Duruyoruz” etkinliğinde oluşturduğu Atatürk portresini hediye etti.