haber

Başkan Bozbey’den Görükle Trio’ya övgü

Bursa'nın hızla gelişen, her geçen gün büyüyen, yoğun öğrenci nüfusuna sahip Nilüfer bölgesinde bulunan Görükle Trio Öğrenci Yaşam Merkezi, kapılarını açmaya hazırlanıyor. Görükle girişinde yapımı devam eden proje tamamlandığında bölgenin en gözde mekanlarından biri haline gelecek.

Nilüfer Belediyesi'ne ait arazide; yap-işlet-devret modeli ile yaklaşık 15 milyon TL'ye mal olan proje üzerinde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey incelemelerde bulundu. Yatırımcı Çetin Ceylan proje hakkında Bozbey’e bilgi verdi. Ceylan, projenin toplam 35 milyon TL'lik iktisadi bir değer haline geldiğini, ayrıca yönetim kadrosu ve kiracıların bünyesinde çalıştıracağı üç yüze yakın personelle bölgenin istihdamına da katkı sağladıklarını belirtti.

Çetin Ceylan, Yaşam Merkezi'nin; yeni deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlandığını, kişiye özel kullanım alanları içerisinde mutfağı, banyosu bulunan, özel güvenlik ve temizlik hizmetlerinin verildiği, TV, internet  gibi öğrencilerin mutlak değişmezi teknolojilerin sunulduğu, etüt odaları ve dinlenme salonları olan öğrenci yurdunun A ve C bloklarında 76 adet tek, 44 adet çift kişilik oda olduğunu kaydetti.Ceylan, Merkez’in, sosyal yaşam alanları ile de konsept proje anlayışıyla hizmet vereceklerini de belirtti.

Projede her türlü  detayın düşünüldüğünü gözlemlediğini ifade eden Bozbey, bölge ihtiyaçlarına önemli ölçüde cevap verecek yeni bir değerin ortaya çıktığını söyledi. Nilüfer Belediyesi’nin akılcı projelere her zaman önem verdiğini ifade eden Başkan Bozbey, başta emeği geçen Çetin Ceylan ve ekibini kutladı.

Görükle Trio Öğrenci Yaşam Merkezi, yeme içme ve eğlence alanlarında faaliyet gösteren firmalara da ev sahipliği yapacak. Kitabevi, hipermarket, copy center, GSM,  aksesuar alanında faaliyet gösteren mağazalar, bowling, canlı performans merkezleri, yerel,  ulusal ve uluslararası fast food markaları, restoranlar ve kafelerin yer alacağı yaşam merkezinde etkinlikler, üniversite toplulukları ve el sanatlarını sergilemek isteyen öğrenciler için ayrılmış stant alanları da yer alacak.

Fitness salonu, havuz, tenis kortu ve basketbol sahasınında hizmet vereceği merkezde yurt öğrencileri birçok hizmetten ücretsiz yararlanabilecek. Kompleks içerisinde bulunan 80 araçlık kapalı, 70 araçlık açık otopark alanına ek olarak Görükle Trio yönetimi tarafından sağlanacak ücretsiz servis hizmeti ile misafirlerin ve öğrencilerin kolay ulaşım imkanına sahip olmaları da  planlanıyor.