Başkan Bozbey’den ‘İyileştirme Ekibi’ne teşekkür

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2015 yılı Çalışan Memnuniyet Araştırması (ÇMA) sonuçlarının değerlendirilmesi ve iyileştirme önerilerinin geliştirilmesi amacıyla kurulan ‘ÇMA İyileştirme Ekibi’ne, başarılı çalışmaları nedeniyle plaket verdi.

Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz önderliğinde kurulan, gönüllü 8 personelden oluşan ‘ÇMA İyileştirme Ekibi’, çalışanların memnuniyet düzeylerini artıracak çeşitli uygulamaların geliştirilmesinde önemli görev aldı.

Yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı ÇMA İyileştirme Ekibi’ne teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bundan sonra yapılacak olan çalışmalar için de destek sözü verdi. Başkan Bozbey, ÇMA iyileştirmelerinin hayata geçirilmesinde kararlılık gösteren ve özverili çalışmalarından dolayı Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal’a da teşekkür etti.