haber

Başkan Bozbey’den Kayapa’ya salon müjdesi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve beraberindeki heyet Kayapa Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin sıkıntılarına kulak veren Başkan Mustafa Bozbey, bölgenin yapılaşma açısından hızla geliştiğine dikkati çekti. Tüm mahallelere eşit hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Mustafa Bozbey, “İhtiyaçları gidermek bizlerin asıl görevidir. Yerinden hizmet ilkesini sizlerin de desteğiyle vermeye çalışıyoruz. Kayapa gelişen bir bölge ve burada önemli bir düzenleme yapacağız. Bu yıl sonuna kadar bölgeyle ilgili çalışmada önemli adımlar atacağız ve size bilgi vereceğiz. Bu bölgenin rantını yurttaşlarımızın lehine yükselttik ve talebi arttırdık. Amacımız yöre halkıyla o bölgeyi bütünleştirmek” şeklinde konuştu.  

Kayapa için hayata geçirilecek projeler hakkında da bilgi veren Başkan Mustafa Bozbey, “Sağlıklı bireyler yetiştirmek için spor projelerine çok önem veriyoruz. Buraya ve daha önce belde olan ve bize bağlanan her mahallelerimize bir çok amaçlı spor salonu yapacağız. Okul alanlarına düşündüğümüz bu salonları çocuklarımızın yanı sıra bölge halkı da toplantı, spor, cemiyet amaçlı kullanabilecek. Çalışmalar devam ediyor ve bu yıl düşündüğümüz bölgelerin tamamında yapılacak protokoller sonucu spor salonu inşaatları başlayacak” dedi. 

Kayapa Barajı ile ilgili de DSİ ve Hazine ile görüşmeler yaptıklarını kaydeden Başkan Bozbey, çevre düzenlemesi ve piknik alanı oluşturacaklarının müjdesini verdi. Mahalle Komiteleri’nin yapısı ve önemine de değinen Başkan Bozbey, bölge halkından sisteme destek vermelerini istedi.