haber

Başkan Bozbey’den Selami Yıldız’a hayırlı olsun ziyareti

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a yeni hizmet binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nün Nilüfer’de bulunan yeni hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız, Bukle Erman, Ahmet Çakıcı, Nazlı Yazgan ile Adil Kayaoğlu da hazır bulundu.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının Nilüfer’de bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, “Vatandaşlar tarafından da her zaman övgüyle karşılanan emniyet mensuplarımızın yeni adresinin demokrasi, özgürlük, katılımcılık, sosyal belediyecilik, vicdan ve eşitlik değerlerini benimseyen Nilüfer Belediyesi’nin sınırları içinde olmasından ayrıca memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim” dedi.

Toplumda huzurun ve düzenin sağlanmasında, can ve mal güvenliğinin korunmasında özveriyle çalışan emniyet güçlerine her zaman müteşekkir olduklarını ifade eden Başkan Bozbey, “Yurttaşlarımızın, hak ve özgürlüklerin korunmasında güvendiği kurumlardan biri de Emniyet Teşkilatımızdır. Belediyemiz ve Bursa İl Emniyet Müdürlüğümüz iş birliği içindeki tutumuyla, ilçemiz ve kentimizde huzur ve güven ortamı artacaktır. Bu ortamı sağlamak için ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlanmış İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binanızın hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.