Başkan Bozbey’den Tuğgeneral Hacıoğlu’na ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ankara Jandarma Genel Komutanlığı’ndan Bursa Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’nu ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız, Bukle Erman ve Adil Kayaoğlu’nun da yer aldığı ziyarette Başkan Mustafa Bozbey, Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’na hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Mustafa Bozbey, 15 Temmuz gecesi yaşanan olayda ve terörle mücadelede şehit olan kahraman askerlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi. Ziyarette Nilüfer Belediyesi’nin insan odaklı çalışmalarını Tuğgeneral Hacıoğlu’na anlatan Başkan Bozbey, her konuda desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Komutanlık Binası’nda bulunan şeref defterine temennilerini de yazan Başkan Bozbey, Tuğgeneral Hacıoğlu’na da yeni görevinde başarı diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu da, Nilüfer Belediyesi’nin hizmet açısından iyi yerde olduğunu söyledi. Yerel yönetimlerin daha güçlü olması gerektiğinin altını çizen Tuğgeneral Hacıoğlu, “Kurumlar arası mücadelenin olmaması gerekiyor. Birlikte hareket ederek, kurumların birbirini desteklemesi gerekiyor. Bu anlamda aradaki dengeyi sağlamak çok önemli” şeklinde konuştu.