haber

Başkan Bozbey’den yılın sporcularına plaket

Milliyet Gazetesi tarafından düzenlenen ‘Geleneksel 58. Yılın Spor Anketi’ çalışmasında 2011 yılında Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu’nu ülkemize getiren Yıldız Kız Voleybol Milli Takımı ve aynı zamanda Nilüfer Belediyespor’un Voleybol Antrenörü de olan Şahin Çatma ödüle layık görüldü.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yılın sporcuları seçilen Antrenör Şahin Çatma ve Yıldız Kız Voleybol Milli Takım Sporcularına başarılarından dolayı plaket vererek kutladı. Milliyet Gazetesi tarafından düzenlenen Geleneksel 58. Yılın Spor Anketi çalışmasında 2011 yılında Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu’nu ülkemize getiren Yıldız Kız Voleybol Milli Takımı ve aynı zamanda Nilüfer Belediyespor’un Voleybol Antrenörü de olan Şahin Çatma ödüle layık görüldü.

Yılın Antrenörü seçilen Şahin Çatma ve Ankara İba Kimya TED Koleji oyuncusu Damla Çakıroğlu ile Nilüfer Belediyespor oyuncuları Kübra Akman, Ece Hacıoğlu ve masör Murat Cesur başarılarından dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından plaketle ödüllendirildi. 

Plaket töreni sonrası Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig maçında Nilüfer Belediyespor ile rakibi Ankara İba Kimya TED Koleji karşılaştı.