haber

Başkan Bozbey Doğanköy ve Yolçatı'da iftar açtı

Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi tarafından hafta sonu Yolçatı ve Doğanköy’de verilen iftar yemeklerine katıldı. Katılımın yüksek olduğu iftar öncesi edilen duaların ardından ezanla birlikte oruçlar açıldı. Yemeğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve Nilüfer Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

İftar sonrası köylülerin sorunlarına kulak veren Başkan Bozbey, kurum olarak Nilüfer’in her bölgesine eşit mesafede olduklarını belirterek, yapılacak yerel seçimlerin ardından mahalle statüsü kazanacak köylerin de ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında gerekeni yapacaklarını ifade etti.

Köy halkının sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Bozbey, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı da kutlamayı ihmal etmedi.

Nilüfer Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan’da ihtiyacı olanlara erzak dağıtımı yapmaya devam ediyor. Nilüfer’in köyden mahalleye dönüştürülen bölgeleri ağırlıklı olmak üzere birer akşam, toplamda 10 bin kişiye iftar verecek olan Nilüfer Belediyesi, 9 bin aileye de erzak dağıtımı gerçekleştiriyor. Ayrıca her akşam üç cami olmak üzere bu yıl da Nilüfer’deki tüm camilerde teravih sonrasında tatlı dağıtımı yapılıyor.