haber

Başkan Bozbey’e eğitime katkı teşekkürü


Türkiye’de yaklaşık 17 milyon öğrencinin ders başı yaptığı ilk günde, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey anlamlı bir teşekkür aldı. Eğitime yaptığı katkılarla adından sıkça söz ettiren ve son yılda 5 milyon TL kaynağını bu alana aktaran Nilüfer Belediyesi, Hüseyin Özdilek Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne de verdiği sözü tuttu. Okulun iç-dış boyası, acil çıkış kapısı, çevre düzenlemesi ve fidan dikimine kadar birçok alanda ihtiyacını gideren Nilüfer Belediyesi, eğitime verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. 

Okulun ders zilinin çaldığı ilk günde açılış törenine katılan Başkan Mustafa Bozbey, öğrencilere başarılar diledi. Kurum olarak eğitime büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Bozbey, her insanın ve kurumun da aynı hassasiyeti göstermesi gerektiğini belirtti. Eğitime katkı için bütçeden 5 milyon TL harcadıklarını kaydeden Bozbey, Barış Okulu ve Nedim Öztan İ.Ö.O.’una yapılan ek binanın açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağını ifade etti. 

Öğrencilere de öğütler veren Başkan Mustafa Bozbey, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlere destek vermemiz gerekiyor. Türkiye’nin ileri seviyelere ulaşması ve ülkede barış, huzurlu yaşam için sizlere ihtiyacımız var. Başarı için çalışın ve Türkiye’nin ihtiyacı olan sizlere olan güveni boşa çıkartmayın” dedi. 

Tören sonunda Okul Müdürü Nurcan Çakır, Başkan Mustafa Bozbey’e katkılarından dolayı teşekkür ederek, bir plaket verdi.