Başkan Bozbey kahvaltıyı çalışanlarla yaptı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, haftanın bir günü,  çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek çalışmalar hakkında detaylı bilgi almaya, personelin talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Başkan Mustafa Bozbey son olarak, Nilüfer’de, sağlıklı, güvenli bir yaşamın tesis edilmesi ve planlı bir kentin oluşturulması amacıyla çalışmalar yapan Plan ve Proje Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Buluşmada, planlama, kentsel dönüşüm ve kentsel tasarım, etüt proje, tarihi çevre ve harita bürolarında görev yapan personel, çalışmalar hakkında Başkan Bozbey’e detaylı bilgi verdi. Nilüfer’deki kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Başkan Mustafa Bozbey, gelinen son noktada vatandaşın isyan eder hale geldiğini belirtti. Bakanlık tarafından verilen yetkinin, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından doğru bir şekilde kullanılmadığı için, bugün inşaat firmalarının battığını, vatandaşın mağdur olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, şöyle konuştu: “Büyük bir sorunla karşı karşıyayız. Müteahhitler işe devam edemiyor. Bakanlık tarafından verilen yetkinin uygun hale getirilmesi için istenen plan değişikliklerini yaptılar ama olmadı. Daire satışları durdu ve çıkmaza girdiler. Bunun sonucunda inşaat firmaları iflas etmeye başladı. İnsanlar, daire hayallerinin suya düştüğünü hissetmeye başladı.”

Bozbey, kentsel dönüşüm konusunda çıkmaza girildiğini de vurguladı. Plan ve Proje Müdürlüğü’nün bir çok çalışmasının ele alındığı kahvaltıda Başkan Mustafa Bozbey, çalışanlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.