Başkan Bozbey öğle yemeğini personelle yedi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, personeliyle öğle yemeklerinde bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye personelinin motivasyonunu artırmak, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve Nilüferliler’e daha iyi hizmet edebilmek için öğle yemeklerinde farklı müdürlüklerden personeli makamında ağırlayan Başkan Bozbey bu defa Emlak ve İstimlak Müdürlüğü personeliyle yemekte buluştu.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi Başkanlık Makamı’ndaki yemeğe Başkan Bozbey’in yanı sıra eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal ile İnsan Kaynakları Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz katıldı

Yaptıkları çalışmalar hakkında personelden bilgi alan Başkan Bozbey, Nilüfer’e daha iyi hizmet verilebilmesi konusunda çalışanların talep ve önerilerini de dinledi.