Başkan Bozbey yine birinci

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin 6 ayda bir yaptığı yerel yönetimler performans araştırmasının sonuçları açıklandı. 5 Ocak – 25 Şubat 2013 tarihleri arasında Türkiye’nin 16 büyükşehir, 15 il ve ilçe olmak üzere toplam 31 ilinde, 42 bin 911 denekle yüz yüze görüşme yöntemiyle yapılan araştırmanın sonuçlarına göre Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye genelinde "en başarılı ilçe belediye başkanları" sıralamasında yüzde 55.2 ile dokuzuncu oldu.

Başkan Bozbey, çalışma performansıyla Bursa genelinde bir önceki araştırmaya göre yine "en başarılı ilçe belediye başkanı" seçilirken, başarısını perçinlemiş oldu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey geçtiğimiz ay yapılan Objective Research Center’in (ORC) araştırmasında ise Türkiye genelinde en başarılı metropol ilçe başkanı sıralamasında altıncı olmuştu.