haber

‘Başkan Burada’ Büyükbalıklı Mahallesi’ndeydi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Başkan Burada Projesi’ni Ramazan ayında da ara vermeden sürdürüyor. Başkan Bozbey bu Cuma günü de Büyükbalıklı Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdü.

 

Sabah saatlerinde Büyükbalıklı Mahallesi’ne gelen Başkan Bozbey,  önce çevredeki esnafı ziyaret ederek ‘hayırlı günler’ dileğinde bulundu ardından karavanına geçerek görüşmelerini gerçekleştirdi.

 

Başkan Bozbey Büyükbalıklı Mahallesi Muhtarı Akif Cebeci ile de karavanında bir araya gelerek mahallenin ihtiyaçlarını görüştü. Muhtar Akif Cebeci mahallenin imar planı ile ilgili beklentiyi dile getirdi. Çevredeki kum ocağından gelen kamyonların mahalleden geçmemesi için çevre yolunun açılarak kamyonların güzergâhının buraya kaydırılmasını, Büyükbalıklı Caddesi’nin sıcak asfalt olması ve mahallede tarım faaliyetlerinin artması için destek istedi. Başkan Bozbey mahalle halkıyla da görüşerek gereksinimlerini, sorun ve çözüm önerilerini dinledi.

 

Mahalle sakinleri yeni park ve yürüyüş yolu talebini de Başkan Bozbey’e iletti.

Vatandaşların ihtiyaç ve önerilerini tek tek not alan Bozbey, bazı sorunların çözümü için hemen ilgili müdürlere talimat verdi.

 

Gün boyu Büyükbalıklı Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren Başkan Bozbey, günlük randevularını da burada gerçekleştirdi.