haber

Başkan Erdem’den ‘Hoşgeldin’ ziyareti

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Özay Başkent Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, geçtiğimiz günlerde Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Özay Başkent Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Sibel Özer ve Engin Yener’in de katıldığı ziyarette Başkan Erdem, Yıldırım’a Nilüfer hakkında bilgiler verdi. Nilüfer Belediyesi olarak emniyet güçleriyle geçmişten bu yana ortak çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Erdem, birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Nilüfer’de görev yapan geçmiş tüm müdürlere teşekkür eden Başkan Erdem, “Nilüfer’e kadın emniyet müdürü çok yakışacak. Bugüne kadar emniyetimizle birlikte güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Nilüfer huzur ve güvenin hakim olduğu bir bölge. Sizlerle de ilçemizin huzuru ve güvenliği için gereken işbirliğini yapacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Özay Başkent Yıldırım da kentte huzur ve güven ortamının sürmesi için özveriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Başkanı Erdem, günün anısına Özay Başkent Yıldırım’a çini hediye etti.