Başkan Erdem’den İlçe Emniyet Müdürü Aydın’a hayırlı olsun ziyareti

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü olarak görevine başlayan Ali Osman Aydın’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem,  göreve yeni başlayan Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Osman Ayradilli, Dr. Sibel Özer, Tezcan Öztürk ve Osman Uçar’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Erdem, Ali Osman Aydın’a görevinde başarılar diledi. Başkan Erdem, kentin huzur ve güvenliği için geçmişte olduğu gibi bundan sonra da iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Yeni Emniyet Müdürü Ali Osman Aydın da kentin huzur ve güvenliği için görev başında olduklarını belirterek, ziyaret için Başkan Erdem’e teşekkür etti.