haber

Başkan Erdem’den Tophane Rotary’e teşekkür


Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bursa Tophane Rotary Kulübü yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi. Almira Otel’de gerçekleşen buluşmada Rotary Dönem Guvernörü Fatih Akçiçek, geçmiş dönem guvernörü İsmail Rodoplu, guvernör yardımcıları, geçmiş dönem Tophane Rotary Kulübü Dönem Başkanı Sebahattin Turan ve geçmiş dönem başkanı Ceyhun Yalçın, Tophane Rotaract Kulübü Başkanı Tuğçe Yüksel ile Tophane Rotary Kulübü üyeleri yer aldı.

Başkan Turgay Erdem, Ramazan ayında üniversite öğrencilerine yönelik Görükle’de gerçekleştirilen iftar programlarına verdiği katkılardan dolayı geçmiş dönem Tophane Rotary Kulübü Başkanı Ceyhun Yalçın’a teşekkür ederek plaket verdi. Nilüfer Belediyesi ve Tophane Rotary Kulübü iş birliğine değinen Başkan Turgay Erdem, bugüne kadar faydalı işlerin altına imza attığını belirtti. Başkan Turgay Erdem, “Son olarak Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar buluşmalarında bir arada olduk. Üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiğimiz bu organizasyona verdiğiniz önemli katkılardan dolayı Tophane Rotary Kulübü’ne teşekkür ediyorum. Nilüfer Belediyesi olarak her türlü çalışmanın içinde sizlerle beraber var olmaya devam edeceğiz. Birlikte bu iş birliğini sürdürmenin heyecanını bu dönemde de yaşamayı arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, göreve yeni başlayan Tophane Rotary Kulübü Başkanı Sebahattin Turan’a da görevinde başarılar diledi.

BAŞKAN ERDEM ONURSAL ÜYE OLDU

Bu arada Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Tophane Rotary Kulübü’ne “Onursal Üye” olarak değer görüldü. Başkan Erdem’e onursal üyelik rozetini, Tophane Rotary Kulübü Başkanı Sebahattin Turan verdi. Turan, Nilüfer Belediyesi’yle olan iş birliğinin devam etmesi temennisinde bulundu.