Başkan Erdem’e arıcılık faaliyetlerini anlattılar

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Girne Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haydar ile bir araya gelerek üniversite bünyesinde bulunan Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi hakkında bilgi aldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki temasları çerçevesinde Girne Amerikan Üniversitesi’ni ziyaret etti. Rektör Ali Haydar ve idarecilerle bir araya gelen Turgay Erdem, Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi hakkında bilgi aldı. Proje merkezi, bal üretimi ve arıcılık faaliyetleriyle ilgili akademik çalışmalar hakkında bilgi verilen toplantıda, modern uygulamalarla üreticinin kaynaklarını daha verimli kullanması açısından geliştirilen çalışmalara değinildi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de Nilüfer’de yapılan tarımsal çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Başkan Erdem, misafirperverliğinden dolayı Rektör Ali Haydar’a teşekkür etti.