Belediye personeline motivasyon eğitimi

Çalışan Memnuniyeti Anketi’nde elde edilen verilere göre belediye personelinin motivasyonunu artırmak için çeşitli eğitimler veren Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, bu kapsamda Açık Alan İnteraktif Strateji ve Grup Motivasyonu eğitimi düzenledi. Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Güre’de verilen eğitimler 50’şer kişiden oluşan 2 grup halinde yapıldı. Eğitimlere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları, müdürler ve belediye personeli katıldı.

Nilüfer Belediyesi personelinin iletişimini artırmak ve ekip çalışmasını güçlendirmek için düzenlenen eğitimlerde çalışanlar hem eğlendi hem de takım ruhunu yaşattı. Yaratıcı drama ile takımdaşlık, kolektif hafıza, kör takım, klavye, takım kutuda ve örümcek ağı oyunlarının yer aldığı eğitimlerde birinci olan takıma kupayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey verdi.