haber

Belediyespor’dan bir galibiyet daha

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ligin 14. haftasında da taraftarlarına galibiyet sevinci yaşattı.

 

Çanakkale Belediyespor ‘u Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda ağırlayan Nilüfer Belediyespor karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık ve çok sayıda taraftarın da izlediği karşılaşma ilk setten itibaren büyük çekişmeye sahne oldu.

 

Nefes kesen karşılaşmada ilk setin son bölümünde tecrübeli oyuncular Esra ve Meryem ile sayıları bulan yeşil mavi beyazlılar seti 26-24 kazandı. İkinci sette de heyecan ve çekişme son ana kadar devam etti. Seti Nilüfer Belediyespor 28-26 kazanarak 2-0 öne geçti. 3. seti konuk ekip 30-28 kazandı ve durum 2-1 oldu. 4. sete iyi başlayan Çanakkale Belediyespor, ilk dakikalarda 5-1 öne geçti. Nilüfer Belediyespor aradaki farkı kapatarak durumu 21-21 e taşıdı. Ancak son dakikalarda hücumda etkili olan Çanakkale Belediyespor seti 22-25 kazandı ve maçı tie-break setine taşıdı.

 

Nilüfer’in sultanları etkili hücumlarıyla seti 15-6 maçı da 3-2 kazandı. Karşılaşmayı izleyen Nilüfer Belediyespor taraftarları galibiyet sevinci yaşadı. Nilüfer Belediyespor’da Meryem 24 sayı ile maçın en çok sayı kazanan oyuncusu olurken, Herrera 21, İvana da 20 sayı üretti. İki haftadır üst üste galibiyet sevinci yaşayan Nilüfer Belediyespor puanını 22’ye çıkarırken, 6. sıradaki yerini de korudu.