haber

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar’dan Başkan Bozbey’e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bursa’daki seçim çalışmalarına destek vermek için kente gelen İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde ziyaret etti. CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız, CHP Bursa milletvekili adayları Erkan Aydın, Erkan Dönmez ve Nilüfer Belediyesi başkan yardımcıları Turgay Erdem ile Nazlı Yazgan’ın da yer aldığı ziyarette Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Başkan Bozbey’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti. Bozbey’in dördüncü dönem belediye başkanlığı görevini üstlendiğini kaydeden Başkan Hazinedar, ‘Başarının anahtarı, tecrübeyi dinlemektir. Halk Evi’ne geldiğimizde bir vizyon gördük. Bu vizyonla yönetim anlayışının farkını eminim Nilüferliler de hissediyordur’  dedi. Beşiktaş Belediyesi’nde uyguladıkları projeleri de anlatan Hazinedar, bütün bilgi ve birikimlerini Beşiktaş’a ve tüm Türkiye’ye yaymaya çalıştıklarının altını çizdi.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Başkan Bozbey, “Beşiktaş ilçesi İstanbul’un gözbebeği olan ilçelerinden bir tanesi. Özellikle yıllardır CHP’li belediye başkanları tarafından yönetilmesi ayrı bir güzel. Bunun da devam ettirilebilir olması bence Beşiktaş halkının aslında ne kadar memnun olduğunun göstergesidir. Güzel hizmetler üretiyorsunuz, takip ediyoruz. Özellikle belediyelerimizin farklı hizmetleri ürettiğini ve sunduğunu takip ederek biz de bölgemizde farklılık yaratmaya çalışıyoruz. Sizin yeriniz bizim gönlümüzde ayrı” şeklinde konuştu.

 

7 Haziranda yapılacak genel seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız da yerel yönetimler tarafından uygulanan projeleri Bursa’nın bütün ilçelerine yaymak istediklerini belirtti.

 

Görüşmenin ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ı Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ni gezdirerek bilgi verdi.