‘Bir Başka Atatürk’ konseri mest etti

Nilüfer Belediyesi tarafından Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Nilüfer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun verdiği ‘Bir Başka Atatürk’ konseri dinleyenleri mest etti. Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryumu’nda gerçekleştirilen konserde, Şef Yaşar Kemal Alim yönetimindeki Nilüfer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Atatürk’ün en çok sevdiği türküleri seslendirdi.

Akif Oktay’ın sunuculuğunu yaptığı özel gecede, Atatürk’ün hayatından kesitler de anlatıldı. Anadolu’nun yanı sıra Rumeli ve Balkan yörelerinden de türkülerin seslendirildiği konserde duygulu anlar yaşandı. Salonu tıklım tıklım dolduran katılımcılar, konser sonunda Nilüfer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nu ayakta alkışladı.

Nilüfer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun, seslendirdiği türkülerle muhteşem bir gece yaşattığını belirten Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş, konser sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına, koro ve şefine teşekkür ederek çiçek verdi.