Bizim Ev’de Braille alfabesi kursu

Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi, Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES) ve Nilüfer Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Braille alfabesi kursu açtı.

Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi’nde gerçekleştirilen kursa Bizim Ev öğrencilerinin yanı sıra üniversite öğrencileri, öğretmenler ve vatandaşlar da katılıyor. Nilüfer Halk Eğitim Merkezi’nde görevli iki eğitmen tarafından hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ayrı gurupta verilen kursta, toplam 35 kişi eğitim alıyor. 176 saat sürecek olan eğitim sonunda kursiyerlere, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

Bizim Ev Sorumlusu Emine Özdilli, yaptığı açıklamada talebe göre kursun devam edeceğini belirtti.