Bizim Ev katılımcıları haklarını öğrendi

Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcıları ‘Engelli Hakları ve Değişen Mevzuatlar’ konulu panelde hakları konusunda bilgi sahibi oldular.

Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi önemli bir panele ev sahipliği yaptı. ‘Engelli Hakları ve Değişen Mevzuatlar’ konulu etkinlikte Avukat Turhan İçli yüze yakın katılımcıyla bir araya geldi.

Moderatörlüğünü Nilüfer Kent Konseyi Engelli Hakları Çalışma Grubu Başkanı Sıraç Erbek’in yaptığı panelde engelli haklarının tarihsel boyutu, talepler ve gelişmeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş'ın da katıldığı söyleşide Turan İçli, engelli hakları ve değişen mevzuatları da anlatarak katılımcıların sorularını da yanıtladı.