Bizim Ev katılımcılarından muhteşem konser

Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi’nin katılımcıları, müzik atölyesi eğitimlerini tamamladı. Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası eşliğinde eğitim alan Bizim Ev’in engelli bireyleri, Nâzım Hikmet Kültürevi’ndeki yıl sonu konseriyle hünerlerini sergiledi. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gönüllülerden oluşan bir grup, işitme engelliler için İstiklal Marşı’na işaret diliyle eşlik etti. Sonrasında sahne alan Bizim Ev’in ortopedik, işitme, zihinsel ve görme engelli bireyleri, klavye çaldı, ritim gösterisi yaptı. Solo ve koro halinde şarkı ve türküler de seslendiren Bizim Ev katılımcıları, izleyenleri performanslarıyla bir kez daha kendine hayran bıraktı. Konseri izleyen aileler de, çocuklarının başarısıyla duygu dolu anlar yaşadı. Unutulmaz gecenin sonunda 35 kişilik dev kadro, ayakta alkışlandı.

Konserin ardından Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Selçuk Şahin, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Bizim Ev katılımcılarını tek tek kutlayarak, teşekkür belgelerini verdi.