haber

Borko Djordjevic Nilüfer Belediyespor’da

Elde ettiği başarılı sonuçlarla Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı, başarı çıtasını daha da yukarılara çıkartmak için transferde kolları sıvadı. Daha önce iç transferde atılan imzalarla kadrosunu elinde tutan Nilüfer Belediyespor, geçen yıl Çankaya Belediyesi Anka Spor’da oynayan tecrübeli Sırp asıllı Borko Djordjevic’i renklerine bağladı.  

Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde yapılan imza töreninde kendisini 1+1 olmak üzere 2 yıllık opsiyonlu kontrata imzayı attı. Avrupa’nın köklü kulüpleri arasında yer alan Sırbistan'ın Partizan ve Kızıl Yıldız, Fransa'nın Dunkerque, İspanya'nın Cia Aragon, Makedon Vardar Skopje ve Metalurg, İsviçre Grashopers ve Romanya'nın Resita takımlarında forma giyerek ciddi bir kariyer ve tecrübeye sahip olan Borko Djordjevic, sağ oyun kurucu bölgesinde etkili olarak görev yapıyor. 

Nilüfer Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Abdullah Koç, kaliteli ciddi bir kariyere ve tecrübeye sahip olan Borko’yu kadrolarında görmekten sevinç duyduklarını ifade ederek, “Transferin Nilüferimiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Önümüzdeki yıl Challenge Avrupa Kupası, Türkiye Kupası ve ligde olmak üzere üç kulvarda mücadele edeceğiz. Hedeflerimiz doğrultusunda Borko’nun takıma çok büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum,” dedi.