haber

Bosch ile sportif işbirliği

Kulüp faaliyetleri, sportif  hedefler ve yerel yönetimler  ile yapılacak sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi veren Demir, futbol, basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, atletizm branşlarında faaliyet sürdüren Bosch Spor Kulübü’nün 530 lisanslı sporcusunun bulunduğunu kaydetti.

Bosch Yüzme Takımı’nın, devam eden  Milli Takım seçmelerinde mücadele ettiğini  ve futbolda U15 Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil eden tek takım olduklarını hatırlatan Demir, Bosch çalışanlarının, ailelerinin ve toplumun spora olan ilgisini artırmak, onlara spor yapma alışkanlığı kazandırmak üzere başlayan kulüp faaliyetlerinin bugün üst düzeye ulaştığını ve Nilüfer Belediyesi ile süren işbirliklerini arttırmak istediklerini kaydetti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de 1999 yılından bu yana Nilüfer’i aynı zamanda bir spor kenti yapma ideali ile projeler ürettiklerini hatırlatarak bu hedefimizde işletmelerin ve sivil toplum örgütlerinin desteği çok önemli. Sportif yatırımlarımızın karşılığını bulması, spor konusunda bize olumlu geri dönüşlerin ve yeni taleplerin gelmesi motivasyonumuzu artırıyor. Bu anlamda kulübünüzün faaliyetleri ve başarıları bizleri mutlu ediyor. Spor sevgisini Nilüfer’in tamamına aşılamak için Bosch Spor Kulübü ile işbirliğine hazırız,” diye konuştu.