Bosna'nın aşk şarkıları Nilüferliler'i büyüledi

Yerli ve yabancı çok sayıda sanatçıyı Bursalılar ile buluşturan Nilüfer Belediyesi, “Dünya Sesleri Nilüfer’de” etkinliği kapsamında, Bosna Hersek’ten adını dünyaya duyurmayı başaran Amira Medunjanin’i ağırladı. İlk albümü Rosa ile 2004 yılında büyük ses getiren Amira, konserinde Nilüferlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Yerel müziklerden evrensele ulaşan tarzıyla, Boşnak gençlerin en sevdiği sanatçılardan biri olmayı başaran, Bosna-Hersek ve Balkan ülkelerinin sınırlarını aşarak sesi, dünya sahnelerinde yankılanmaya başlayan Amira, Nilüfer Konserinde sahne performansı, hüzünlü ve duygulu  şarkılarıyla Bursalı hayranlarını büyüledi. Konser sonunda sahneye çıkan Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş, sanatçıyı tebrik etti.