haber

Bozbey: Bu kent Bursaspor’a sahip çıkmalı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen Bursaspor Kulübü Olağan Genel Kurulu’nda en fazla oyu alarak yeniden Bursaspor Kulübü Başkanı seçilen Ali Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında ağırladı. Halk Evi’ndeki ziyarette Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Erdem, Bursaspor İkinci Başkanı Cem Öztürk, Sosyal Yapılanma, Sponsorluk ve Reklamdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Özselek, Stadyum ve İbrahim Yazıcı Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Berat Rızvanoğlu da yer aldı. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetimini kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin, Bursaspor’u ve yönetimini sahiplenmesi gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Bozbey şöyle konuştu: “Bunu, yıllardır vurguluyoruz. Bursaspor Kulübü yöneticisi her kim olursa olsun bu kentte yaşayan herkes, yönetime sahip çıkma sorumluluğunu kendinde hissetmeli. Bunu, yerel idarecilerin, sivil toplum örgütlerinin, derneklerin, ‘Bursalıyım’ deyip de Bursa’da doyan ya da doğanların kabul etmesi lazım.”


“BURSASPOR KAZANINCA KENTİN MORALİ YÜKSELİYOR”


“Bursaspor yenilince kentin morali bozuluyor, Bursaspor kazanınca morali yükseliyor” diyen Başkan Mustafa Bozbey, Bursaspor’un, bütün  ilçeleriyle birlikte Bursa’nın markası olduğunu da ifade etti. Başkan Bozbey şöyle devam etti: “Bursaspor, iş insanlarının, kent yöneticilerinin, kısacası bu kentte yaşayan herkesin sahip çıkmak zorunda olduğu bir takım.”

Ziyaretin sonunda Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e Bursaspor Kulübü almanağı hediye etti.