haber

Bozbey, Bulgar iş insanlarıyla bir araya geldi

Nilüfer’in Akçalar Mahallesi’nde hizmet veren Akyapak firması Bulgaristanlı iş insanlarını Bursa’da ağırladı.

 

Holiday İnn Otel’de gerçekleşen buluşmaya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bulgaristan Bursa Konsolosu Evgeni Vasilev ile Akyapak Metal İşleme Teknolojileri Genel Müdürü İbrahim Harman’ın yanı sıra çok sayıda Bulgar iş insanı katıldı.

 

Yemekte kısa bir konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin Bulgaristan ile olan bağlarından söz etti. Heyeti Nilüfer’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Başkan Bozbey, Nilüfer’in 8 bin 500 yıllık tarihinin yanı sıra sanayi kenti olduğunun altını çizdi. Bozbey, “Nilüfer, Bursa’nın sanayi gücünün yaklaşık yüzde seksenini üzerinde taşıyor. Nilüfer’de özellikle otomotiv sektörünün önemli bir yeri var. Nilüfer Belediyesi olarak burada sanayicilerimizin, işletmelerimizin yanında onların sorunlarının çözüm noktasında birlikte hareket eden bir kurumuz. Özellikle kaliteli ve nitelikli iş yapmaları konusunda yol gösterici, sorunların çözümünde de çözümleyici bir rol oynuyoruz” şeklinde konuştu.

 

Akyapak Metal İşleme Teknolojileri Genel Müdürü İbrahim Harman da Nilüfer Belediyesi’nin sanayiciye olan desteklerinden dolayı Başkan Bozbey’e teşekkür etti.