haber

Bozbey, Çalı Mahallesi sakinleriyle buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada projesi kapsamında Nilüferliler ile mahallelerinde buluşmaya devam ediyor. Başkan Bozbey, vatandaşların talep, öneri ve isteklerinin yerinde çözümü için makamını bu hafta Nilüfer’in Çalı Mahallesi’ne taşıdı. Sabah saatlerinde Çalı Mahallesi’ne gelen Bozbey, ilk olarak esnaf ziyaretinde bulundu. Çalı Mahallesi’nde kurulan pazarı da gezerek ‘hayırlı işler’ dileyen Bozbey, daha sonra başkanlık makamının bulunduğu karavana geçerek mahalle sakinleriyle görüştü.

 

Çalı Mahallesi sakinlerinin talep ve önerilerine kulak veren Bozbey, Mahalle Muhtarı Mustafa Yunguş’la da görüştü. Katılımcılık anlayışıyla Çalı Mahallesi’nde kurulan Mahalle Komitesi ile ortak kararlar aldıklarını belirten Yunguş,  Bozbey’e mahallenin sorunlarını iletti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Çalı Mahallesi’nin Nilüfer’in gelişen mahalleleri arasında yer aldığını belirterek Çalı’ya yatırımların her geçen gün arttığını söyledi.

 

Başkan Bozbey, mahallede faaliyetlerini sürdüren Çalı Kadınları Kültür ve Dayanışma Derneği ve Çalılı gençler tarafından kurulan Çalı Çevre ve Kültür Derneği’nin güzel çalışmaların altına imza attıklarını söyledi.

 

Gün boyu çalışmalarını ve görüşmelerini Çalı Mahallesi’nde sürdüren Başkan Bozbey’i Şahinkaya Okulları 3. sınıf öğrencilerinden oluşan sanat ekibi de ziyaret etti. Başkan Burada karavanının önünde şarkılar eşliğinde dans eden öğrenciler Bozbey’den birlikte dans etmeyi istedi. Çocuklarla birlikte dans eden Bozbey, ziyaretleriyle güne renk katan çocuklara teşekkür etti.