Bozbey: Çalışmalarımızı aidiyet duygusu ile yapmalıyız

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, personelle kahvaltı buluşmalarını bu hafta Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile yaptı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, Alaaddinbey Hizmet Binası’nda bulunan fidanlığındaki buluşmada Başkan Bozbey, hem personeliyle sohbet etti hem de personelin sorunlarını dinledi. Kente daha iyi hizmet edebilme konusunda karşılıklı fikir alışverişinin de yapıldığı buluşmada Başkan Mustafa Bozbey, aidiyet vurgusu yaptı. Nilüfer Belediyesi’nde, aile ortamı atmosferini yarattıklarını belirten Başkan Bozbey, “Bu aile ortamı içinde, aidiyet duygusuyla çalışmalarımızı yürütmeliyiz. Biz, kent yöneticisi olarak burada gelip geçici olabiliriz ama sizler, burada kalıcısınız. Aile ortamı içinde, aidiyet kültürünü de sürdürülebilir hale getirerek, yapılan işi sahiplenmenizi arzu ediyorum. Kurum kültürü de budur. Vatandaşlarımız da yapılan işi sahiplenmeli ve koruma sorumluluğunda olmalı. Bunun yanında her müdürlük, birbiriyle güçlü bir iletişim halinde olmalı. Bu sayede hem işler daha hızlı yürütülür, hem de vatandaşlardan gelen talepler anında çözüme kavuşur. Aksi taktirde vatandaşın karşısında mahçup oluruz” dedi.

Hizmet ettikleri alanların her geçen gün arttığını ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, bunun yanında bütçenin de kısıtlandığını ifade etti. Başkan Bozbey, “Artan nüfus ve daralan bütçeyle mevcut hizmetlerimizin sürdürülebilirliğini sağlayacağız. Bunun yanında yeni hizmet ve projeleri de yapmaya çalışıyoruz. Dışarıda yaptırdığımız işleri kendimiz üreterek, tasarruf etmeye başladık. Yenilikçiliğe önem vermeliyiz. Bu anlamda öneri ve projelerinizi bizimle paylaşmanızı arzu ediyorum” şeklinde konuştu. Kenti daha yeşil hale getirmek için personeliyle fikir alışverişinde bulunan Başkan Bozbey, bu kapsamda başlatılan fidan dağıtım etkinliğinin bu yıl da yapılacağını ifade etti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün performansından memnun olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, özverili çalışmalarından dolayı da herkese teşekkür etti.