Bozbey’den 4x4’lük performans

İnsan odaklı projelerle Nilüfer’i Nilüferlilerle birlikte yönetmek için 2014-2019 hizmet döneminde “4x4 başkanlık, 7/24 hizmet” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamında gün içerisinde 212 yurttaşı kabul ederek kırılması zor bir rekorun altına imzasını attı. Çalışmalarını vatandaşlardan gelen öneri istek ve taleplere göre sürdüren Başkan Bozbey ziyaretçilerin sorunlarına tek tek kulak verdi. Bozbey, sorunların çözümü için vatandaşlardan gelen sorunları doğrudan ilgili birimlere aktararak isteklerin takipçisi olacağını belirtti.

Nilüfer Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre 212 vatandaşı makamında kabul eden Mustafa Bozbey günlük normal programlarının yanı sıra internet üzerinden gelen yaklaşık 100 elektronik postaya cevap verdi. Sosyal medya üzerinden de vatandaşlarla görüşen Bozbey Nilüfer’in sorunlarının çözümü noktasında üstün performans sergiledi.