haber

Bozbey’den “Adalet”li adımlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlatarak İstanbul’a doğru devam ettiği Adalet Yürüyüşü’nün 17. ve 18. gününe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı. İki gün boyunca dört etap halinde gerçekleşen 32 kilometrelik yürüyüşte Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan yardımcıları, Nilüfer Belediyesi Meclis üyeleri de Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmadı. Bozbey ve ekibi 17. günde Sakarya Kızılcık Orman mevkiinde başlayarak, 18. günde Kocaeli'nin Kartepe İlçesi Eşme Mahallesi'ne kadar devam eden güzergahta ‘Adalet’ sloganları atarak kalabalığa eşlik etti. İki gün boyunca yaklaşık 40 bin kişinin katıldığı yürüyüşte ‘Adalet’ sloganları yeri göğü inletti. Yürüyüş güzergahında bulunan halk da Kılıçdaroğlu ve Bozbey’in içerisinde bulunduğu dev korteje sevgi gösterilerinde bulunarak destek verdi.

 

BOZBEY: ÜLKEMİN GELECEĞİ İÇİN ADALET

 

Herkes için, adalet için yürüdüklerini ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Ülkemizde herkese eşit bir şekilde adaletin dağıtılmasına ihtiyaç var. Herkesin hangi düşünceye, fikre, siyasal yapıya sahip olursa olsun mutlaka adalet yürüyüşüne ve adaletin herkese eşit bir şekilde dağıtılması mücadelesine destek vermesini diliyorum. Ülkemin geleceği için, herkes için adalet” dedi.


Adalet Yürüyüşü'ne Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından destek gelirken, Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş güzergahında karşılaştığı vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldığı görüldü. Toplam 25 gün sürecek 432 kilometrelik yürüyüş 9 Temmuz Pazar günü saat 16.00'da Maltepe'de düzenlenecek mitingle sona erecek.

 

BOZBEY’DEN BATI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yürüyüş sırasında Eşme’de evinin bahçesini yürüyüşe katılanlara açarak destek veren Kartepe eski Anavatan İlçe Başkanı Mustafa Batı’yı ziyaret etti. Zorlu hava şartlarına rağmen usanmadan Adalet Yürüyüşü’ne devam edenlere verdiği destekten dolayı Bozbey, Batı’ya teşekkür etti. Adaletin herkese gerekli olduğuna değinen Başkan Bozbey, bu uğurda mücadele edenler kadar, onlara maddi manevi destek verenlerin de büyük pay sahibi olduğu söyledi.