Bozbey’den Demirci’ye hizmet müjdesi

‘Başkan Burada’ projesi kapsamında halka kulak vermek, talep ve şikayetleri yerinde incelemek amacıyla makamını her hafta Nilüfer’in bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu kez Demirci Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Sabahın erken saatlerinde mahalleye gelen Başkan Bozbey, Demirci Mahalle Muhtarı Mehmet Bulut ile birlikte ilk olarak esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet edip hayırlı işler dileklerinde bulunan Başkan Bozbey daha sonra karavandaki makamında kendisinden randevu talep edenlerle görüştü. Makamında Demirci Mahalle Muhtarı Mehmet Bulut ile de görüşen Başkan Bozbey, mahalle hakkında bilgi aldı. Demirci’ye yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Bozbey’e teşekkür eden Bulut, pazar alanı, mahalle içindeki alternatif yol yapımı ile aile sağlığı merkezi ihtiyacını da iletti. Demirci’nin son yıllarda hızlı bir gelişim gösterdiğini belirten Başkan Bozbey de, “Demirci Mahallemiz sürekli büyüyen bir bölge. Artan ihtiyaçların karşılanabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bölgedeki sosyal ve kültürel ihtiyaçları karşılıyoruz. Tretuvar çalışmalarımız devam ediyor. Bölgedeki park ihtiyacını yakın zamanda gidereceğiz. Demirci’deki en büyük sıkıntılardan biri olan aile sağlığı merkezi de en yakın zamanda çözüme kavuşacak. Nüfusu yaklaşık 10 bin olan mahallemizde, sağlık hizmetlerinin istendiği seviyede olmaması sıkıntılı bir durum. Nilüfer Belediyesi olarak daha önce bazı mahallelerde yaptığımız gibi, burada da bir proje üreterek en yakın zamanda bu talebe cevap vereceğiz” şeklinde konuştu.

Makamında mahalle sakinleriyle de görüşen Başkan Bozbey, gelen taleplerin değerlendirileceğini söyledi. Başkan Bozbey, şikayetlerin kısa sürede giderilmesi için de ilgili müdürlere talimat verdi.