Bozbey’den karne hediyesi

Nilüfer Belediyesi tarafından sekizincisi düzenlenen  “En Çalışkan Kim?” kampanyası kapsamında bu yıl 500 öğrenciye daha bisiklet dağıtma kararı alındı. Dağıtımların ilk adresi de engelli okulları oldu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İpek Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, Mitat Enç Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ile Duyum İşitme ve Nilüfer İş Okullarını ziyaret ederek başarılı öğrencilere bisikletlerini verdi.

Karne hediyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, kask ve eldivenle bisikletlerini kullanacakları yönünde Başkan Mustafa Bozbey’e söz verdi. Sekiz yıldır bu kampanya ile öğrencileri başarıya teşvik ettiklerini belirten Başkan Mustafa Bozbey, öğrencilere keyifli bir tatil dileğinde bulundu.