Bozbey’den öğrencilere tavsiyeler

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Özel Eğitim Bilimleri Okulu Müdürü Hüseyin Solakçı ile öğretmen ve öğrencilerini Halk Evi’ndeki makamında ağırladı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Bozbey, Nilüfer’i önce insan ilkesiyle yönettiklerini söyledi. Başkan Bozbey, Facebook, Uber ve Amazon gibi internet sitelerinin kurulma hikayelerini anlatarak gençlerin de bilime, sanata ve eğitime önem vermeleri gerektiğini söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, öğrencilerden gelecekle ilgili hayal kurmalarını, spor ve sanatın herhangi bir dalıyla uğraşmalarını ve kendilerini geliştirecek çalışmalarda bulunmalarını isteyerek “Bunları yaparsanız uluslararası alanda önemli işlerin altına imza atarsınız” dedi.