haber

Bozbey Kurtuluş Mahallesi’nde halkla buluştu

Bozbey, Kurtuluş Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası’nın kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada projesi kapsamında makamını Nilüfer’in Kurtuluş Mahallesi’ne taşıdı. Mahalle sakinleriyle Başkan Burada Karavanı’nda görüşen Bozbey, sorunlarını, öneri ve talepleri dinledi.

 

En büyük sıkıntılarının ulaşım ve kanalizasyon olduğunu dile getiren mahalle halkı bu sorunların çözümü konusunda Başkan Bozbey’den destek istedi. Sorunlarını dinleyip not alan Bozbey, konuyu Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne aktaracaklarını söyledi. Mustafa Bozbey, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın Saldız ile de Başkan Burada Karavanı’nda görüştü. Mahalle sakinlerinin Nilüfer Belediyesi’nden taleplerini aktaran Saldız, mahalleye voleybol ve basketbol sahası yapılmasını da istedi.

 

Halkın ve Muhtar Mehmet Aydın Saldız’ın önerilerini dinleyen Başkan Bozbey, Kurtuluş Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası’nın ve parkın tamamlanmak üzere olduğunu ve kısa sürede hizmete açılacağını belirtti.  

 

Başkan Bozbey mahalledeki Şahinler Anadolu Lisesi’ni ve yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu, ardından da Mahalle Komitesi’ni ziyaret etti.