Bozbey, makamını Barış Mahallesi’ne taşıdı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada projesi kapsamında bu hafta makamını Barış Mahallesi’ne taşıdı. Mahalle halkıyla bir araya gelerek sohbet eden, sorun ve talepleri yerinde dinleyen Bozbey, cuma namazını da burada kıldı. Sabah saatlerinde mahalle muhtarlığı ziyaretiyle çalışmalarına başlayan Başkan Mustafa Bozbey, Dalyan Yürüyüş Parkı ve çevresinde de incelemelerde bulundu. Başkan Bozbey’i çiçeklerle karşılayan Muhtar Hasan İlden, bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Mahalle olarak çok fazla sıkıntıları olmadığını kaydeden İlden, eksiklerinin de Nilüfer Belediyesi tarafından giderildiğini söyledi.

2004 yılında Ataevler’den ayrıldıktan sonra çok hızlı gelişen ve nüfusu giderek artan Barış Mahallesi’nin Nilüfer’in en yaşanabilir bölgelerden biri olduğuna değinen Başkan Bozbey, başarılı çalışmalarından dolayı Mahalle Komitesi’ne de teşekkür etti. Bölge halkının, pazarcı esnafının bölgeye ilgi göstermemesinden yakındığını belirten Bozbey, yönlendirmeler konusunda üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti. Nilüfer Belediyesi Barış Anadolu Lisesi öğrencileri ve çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Başkan Bozbey, gün boyu Barış Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdü.