Bozbey, NİLSEM kursiyerleriyle buluştu

Nilüfer’de kadınlara yönelik sosyal amaçlı kurslar düzenleyerek kadınların el becerilerinin gelişmesi ve unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarını gün yüzüne çıkartan Nilüfer Sürekli Eğitim Merkezi (NİLSEM) kursiyerleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile kahvaltıda bir araya geldi. Fethiye Mahallesi’nde bulunan eğitim merkezinde kursiyerlerin birbirinden değerli çalışmalarını inceleyen Başkan Bozbey, kursiyerleri özverili çalışmalarından dolayı kutladı.

NİLSEM kursiyerlerinin kendi elleriyle hazırladıkları kahvaltıya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra eşi Seden Baştimur Bozbey, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gül Günaydın, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Atakan Çorbacı, Fethiye Mahalle Muhtarı Hüseyin Ormanlı ve kursiyerler katıldı.

Nilüfer Sürekli Eğitim Merkezi’nde kursiyerler; dekoratif dokuma, keçe, iğne oyası, hediyelik eşya, koza çiçek, gümüş kazaz, giyim, ev mefruşatı ve el nakışı ile ilgili eğitimler alarak birbirinden güzel eserleri gün yüzüne çıkartıyor.