haber

Bozbey öğrencilere Nilüfer hayalini anlattı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gökada Eğitim Kurumları’nın düzenlediği ‘Kariyer Günleri’nde öğrencilerle buluştu. Hayatı ve belediye başkanlığı görevine yönelik samimi açıklamalarda bulunan Başkan Bozbey, gençlere hayal kurmaları ve hedef belirlemeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. Geleceğin yöneticileri gençlerin iyi ve nitelikli eğitim almaları gerektiğine dikkat çeken Başkan Mustafa Bozbey, kendisinin de gençliğinden bu yana sürekli hedefleri olduğundan bahsetti. Göreve ilk geldiğinde Nilüfer içinde hedef koyduklarını kaydeden Başkan Bozbey, “Halktan Nilüfer Belediye Başkanlığı için yetki aldığımda kentimiz için hedef belirledik. ‘Önce insan’ ilkesiyle üç ana hedef belirledik. Nilüfer’i eğitim-bilim, kültür-sanat ve spor kenti yapmak için kolları sıvadık. Bugün geldiğimizde Nilüfer’i hemen hemen istediğimiz noktaya getirdik. Ancak hedefler hiç bitmemeli. Hayal ettiğimiz Nilüfer’i oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü mükemmeli istiyoruz” dedi.

Nilüfer’in nüfusunun hızla arttığını belirten Başkan Bozbey, “Her yıl ortalama 25 bin göç alan Nilüfer 400 bin nüfusa yaklaştı. Halkın beklentilerine cevap vermek için çabalıyoruz. Kadın, çocuk, genç ve dezavantajlı gruplara yönelik projelere çok önem veriyoruz. Sürekli çalışmalarıyla takip edilen, örnek alınan belediye olmak çok güzel” diye konuştu.

Soruları da yanıtlayan Başkan Bozbey’e sohbet sonunda öğrenciler çiçek verdi. Başkan Bozbey de Nilüfer Belediyesi personeli tarafından oluşturulan ‘Duruyoruz’ portresini okula armağan etti.