Bozbey, Tıp Bayramı’nda sağlık emekçilerini unutmadı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını unutmadı. Başkan Bozbey ilk olarak Özel Medicabil Hastanesi’ni ziyaret ederek Başhekim Prof. Dr. Oya Kutlay ve idarecilerle bir araya geldi. Kutlay ve tüm çalışanların Tıp Bayramı’nı kutlayan Bozbey, sağlığın ve sağlık çalışanlarının önemine dikkat çekti.

Bozbey daha sonra Acıbadem Bursa Hastanesi’ne geçti. Burada da Hastane Müdürü Dr. Sibel Pasin ve doktorlarla bir araya gelen Bozbey, aynı dileklerde de bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Bozbey her iki ziyarette de idarecilere çiçek vererek, üzerinde ‘Sevgi, özveri ve gönülden çalışan sağlık emekçilerimizin bayramını kutluyorum’ yazılı kalemlerden hediye etti. Nilüfer Belediyesi bu anlamlı günde ilçedeki tüm özel ve kamu sağlık kuruluşlarında çalışan personele kalem dağıttı.