haber

Bozbey: Türkiye’de huzurlu yaşamanın yollarını mutlak bulacağız

Bozbey, “Türkiye’de mutlu, huzurlu yaşamanın yollarını mutlaka bulacağız” dedi.

  Nilüfer Belediye Meclisi, Nilüfer Barış Meclisi’nde olağanüstü toplandı. Gündemdeki maddelerin ele alındığı toplantıya geçilmeden önce 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe girişimine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Nilüfer Belediye Meclisi’nin Adalet ve Kalkınma Partili Meclis Üyesi Gökhan Yıldız, darbe girişiminin ardından Nilüfer Belediyesi’nin takındığı tavır için teşekkür etti. Yıldız, “Grubumuz adına şunu belirtmek istiyoruz ki gerek  Billboardlarda gerekse belediyemizin internet sitesinde yaşanan süreçle ile ilgili demokrasi adına yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür etmek istiyoruz. Bu süreci hep birlikte başarılı bir şekilde geçireceğimize inanıyoruz” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Türkiye’de demokratik bir ortamın oluşmasının herkes için çok önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu:  “Demokratik olgunluğun gösterilmesi, uzlaşı kültürünün bu ülkede gerçekten yaşamsal tüm alanlarda hakim olması hepimizin isteği. Onun için bu süreç başladı. Hakikaten çok önemli bir süreç yaşıyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemde Türkiye’de demokrasi adına önemli adımlar atılır ve tüm siyasiler, görevde bulunan tüm yetkililer bu konuya hasiyet ile yaklaşırlar. Bizim için Türkiye önemli, geleceğimiz, çocuklarımız, torunlarımız önemli. Bu ülkede hep beraber mutlu, huzurlu, barış içinde yaşamamız hepimiz için çok önemli, çünkü gidecek başka bir yerimiz yok. Hepimiz bu ülkenin topraklarında doğduk, doyduk ve bu topraklarda öleceğiz. Biz Türkiye’de mutlu, huzurlu yaşamanın yollarını mutlaka bulacağız ve bundan başka da çaremiz yok. İşte o zaman güçlü bir ülke olacağız diye düşünüyorum. Ben de bu süreçte katkısı olan, desteği olan herkese, kişi ve kurumlara samimi duygularından dolayı teşekkür ederim.”