haber

Bozbey: Yapacak daha çok işimiz var

Bozbey, “Daha yapacak çok işimiz var” diyerek bütün çalışanları kurumun değerlerine sahip çıkmaya çağırdı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, vatandaşların yanı sıra personeliyle de sık sık bir araya gelerek hem sohbet ediyor hem de karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyor. Başkan Mustafa Bozbey son olarak, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü çalışanlarıyla şantiyede düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün, Nilüfer Belediyesi’nin yapmış olduğu çok önemli işlerin merkezi halinde olduğunu vurgulayan Başkan Bozbey, “Burada yaşanacak en ufak aksaklık, çarkın tüm dişlilerini etkiler. Çalışanlarımız bunun bilincinde olup, hassasiyet göstermeli” dedi. Personele, diyalog konusunda uyarılarda bulunan Başkan Mustafa Bozbey, çalışanlar tarafından yapılacak iyi ya da kötü her işin, hareketin ve söylenecek her sözün, Nilüfer Belediyesi’ni temsil ettiğini ifade etti. Başkan Bozbey şöyle konuştu: “Ulaşım görevlisi arkadaşlarımın, yollarda araç kullanırken Nilüfer Belediyesi’nin aracını kullandığını unutmaması gerekiyor.

 

Diyaloglarımızı da, iş ahlakı çerçevesinde yapmalıyız. İş kalitesine önem vermek zorundayız. Sorunların büyük bir kısmını çözecek olan bizler olabiliriz ancak, sorunların çözümüne katkı sağlayacak olan en önemli arkadaşlarımız da sizlersiniz. Bu geminin içinde hep beraberiz. Dalgalı denizlerde dahi gemiyi karaya sağlıklı bir şekilde ulaştırmak hepimizin sorumluluğu. Bu kurum hepimizin. Kurumun değerlerine de sahip çıkmak sorumluluğundayız. Aksaklıkları ortadan kaldırarak, sorunları en aza indirmek zorundayız. Tüm çalışanlarımız bunun bilincinde olmalı.”

 

Başkan Mustafa Bozbey, kuruma ait tüm araçların risk analizinin yapılması gerektiğini söyleyerek, risk yaratan araçların hurdaya ayrılması gerektiğinin de altını çizdi. Çalışmalarından dolayı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür eden Başkan Mustafa Bozbey, “Yapacak daha çok işimiz var” dedi.