haber

Bulgaristan milletvekilleri Bursa’yı havadan izledi

Bulgaristan’dan gelen milletvekilleri ve Nilüfer’in kardeş kenti Ardino Belediyesi heyeti Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile bir günlüğüne makamını taşıdığı Fadıllı’da bir araya geldi.

 

Bulgaristan’dan gelen Kırcaali Milletvekili Saliha Emin, Eskicuma Milletvekili Ceyhan İbrahimov, Varna Milletvekili Ercan Sebahattin, HÖH Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mustafa Ahmet,  Ardino Belediye Başkanı Resmi Murat ve Balgöç Başkanı Yüksel Özkan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Fadıllı’da görüştüler.

 

Başkan Bozbey konuklarını mahalle kahvesinde ağırladı ve onlara Fadıllı hakkında bilgi verdi.  Mahalle halkının da katıldığı sohbetin ardından Başkan Bozbey ve konuk heyet Nilüfer Belediyesi bünyesinde 2009 yılından bu yana Fadıllı Mahallesi’nde hizmet veren Nilüfer Havacılık Tesislerine gittiler.

 

Bulgaristan heyeti tesislere hayran kaldıklarını belirttiler. HÖH Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mustafa Ahmet ve Eskicuma Milletvekili Ceyhan ibrahimov ise yamaç paraşütü deneyimi yaşadılar. Mustafa Ahmet ve Ceyhan ibrahimov Nilüfer Hava Sporları Birimi Sorumlusu Rasim Kuşçu’nun eşliğinde paraşüt ile Bursa semalarında uçtular. Bursa’yı havadan seyretmenin anlatılmaz bir duygu olduğunu belirten HÖH Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mustafa Ahmet ve Eskicuma Milletvekili Ceyhan İbrahimov Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür ettiler.