haber

Bursa Akademik Odalar TSM Topluluğu’ndan ‘Kış Konseri’

Bursa Akademik Odalar Birliği üyelerinden oluşan Türk Sanat Müziği Topluluğu yine güzel bir konsere imza attı. Şef Suat Ayan yönetimindeki topluluk, ‘2016 Kış Konseri’ni BAOB Oditoryumu’nda verdi. Büyük ilgi gören konserde Türk Sanat Müziği Topluluğu ‘Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım’, ‘Gurbet O Kadar Acı ki’, ‘Yine Hazan Mevsimi Geldi’ gibi Türk sanat müziğinin sevilen parçalarını seslendirdi. Nilüfer Belediye Başkanvekili Nilgün Berk’in de aralarında yer aldığı konuklar Türk sanat müziğinin en çok sevilen parçalarıyla keyifli anlar yaşadı.

Gecenin sonunda katkıları nedeniyle Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç’a plaketle teşekkür edildi. Başkan Bozbey’in plaketini Yeni Dönem Gazetesi yazarı Huriye Gül Kolaylı, Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Nilgün Berk’e verdi

Gece Nilüfer Belediye Başkanvekili Nilgün Berk’in ve bazı konukların da katılımıyla seslendirilen parçalarla son buldu. Konseri izleyenler,  Bursa Akademik Odalar Türk Sanat Müziği Topluluğu’nu ayakta alkışladı.