Bursaspor’dan Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür plaketi

Bursaspor, Sheraton Bursa Otel’de düzenlenen geceyle sponsor ile reklam veren kurum ve kuruluşlara birer plaket vererek teşekkür etti. Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulunun tam kadro yer aldığı gecede Nilüfer Belediyesi adına plaketi Başkan Vekili Zekeriya Işık Bursaspor Genel Sekreter Yardımcısı Yahya Bahadır’ın elinden aldı.

Başkan Bölükbaşı gecede yaptığı konuşmada Bursaspor’un kent için önemli bir marka olduğunu belirterek, yapılacak desteklerle kulübün daha güçlenmiş şekilde başarıya ulaşacağını ifade etti. Bölükbaşı destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek, tüm kent dinamiklerini Bursaspor’un yanında olmaya davet etti.

Nilüfer Belediyesi daha önce Şampiyonluk Anı Duvarı yaparak elde edilen tarihi başarıyı ilçede ölümsüzleştirirken, hazırladığı Bursaspor digital platformu ile de teknolojik anlamda önemli bir hizmete imza atmıştı.