haber

Büyükbalıklı sakinleri tapularına kavuştu

Nilüfer Belediyesi tarafından Büyükbalıklı Mahallesi gelişim alanında, 1/1000 ölçekli Büyükbalıklı İmar Planı dâhilinde yapılan şuyulandırma çalışmaları tamamlanarak, bölge yapılaşmaya uygun hale getirildi.

 

Yapılan uygulama sonucu toplam 250 tapu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından hak sahiplerine dağıtıldı. Büyükbalıklı Mahallesi meydanında yapılan tapu dağıtım törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Nazlı Yazgan, Yalçın Işıkyıldız ile Adil Kayaoğlu, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri, Büyükbalıklı Mahalle Muhtarı Akif Cebeci ve mahalle sakinleri katıldı.

 

Bozbey: Daha güzel gelişmeler olacak

Resmi tapularla birlikte mahallede yaşanan sıkıntıların giderileceğini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Zaman zaman sıkıntılarınızı bizlerle paylaşıyordunuz. Bu tapularla birlikte dileyen herkes, bugünden itibaren kendi arazisine inşaatını kolaylıkla yapabilir, arazisini istediği şekilde değerlendirebilir. Bundan sonra mahallemizde daha güzel gelişmeleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Tapularınız hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


İstanbul’da gerçekleşen terör saldırısına da değinen Başkan Bozbey, “Terörü, destekçilerini ve teröre sahip çıkanları insanlık adına lanetliyorum. Birbirimizle dost olarak, sevgi dolu bu ülkede yaşamaya devam edeceğiz” dedi.